miércoles, 15 de marzo de 2017

Les estades de la Xanascat per aprendre i passar-s'ho bé!

Hola Mares i Pares!

Coneixeu el programa L'Estiu és teu?

El programa "L'Estiu és Teu" és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es diverteixin, tot aprenent, durant les vacances d'estiu als albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

L'Estiu és teu 2017!

Enguany arriba la 23a edició, el període per a realitzar la preinscripció s'inicia el 20 de març a les 12 hores del migdia i finalitza el 28 de març a la mateixa hora. A partir del 18 d'Abril, s'inicia el període de reserva directa de les places disponibles.

Aquest estiu, els vostres fills i filles, aprendran i milloraran en les temàtiques que més els agradin: idiomes, esports, artístiques, noves tecnologies o natura. hi ha tipologies de 7 fins a 10 dies i els preus oscil·len entre els 324€ i els 554€.

Com a novetat destacable, enguany tindreu la possibilitat de reservar servei d'autobús d'anada i tornada per a totes les estades mitjançant l'aplicació mòbil BusUp.

Durant el període de preinscripcions es realitzaran diverses xerrades informatives per a mares, pares i participants pel territori, s'anirà informant de les dates i llocs de les xerrades en breu a la web del programa.

Teniu tota aquesta informació i molt més a: http://www.estiuesteu.cat/

#SomAMPA

No hay comentarios:

Publicar un comentario