miércoles, 15 de marzo de 2017

Inscripció Taller Coaching Mares i Pares d'Infantil 27/03/2017

Hola Mares i Pares,

Per poder organitzar el Taller de Coaching del proper Dilluns 27 de Març 2017, preguem confirmeu assistència al següent formulari d'Inscripció:


Us recordem el programa per aquesta primera sessió:


  1. EDUQUEM EN LLIBERTAT, AJUDEM-LOS A SER AUTÒNOMS.
    1. CONEC ALS MEUS FILLS?
    2. EDUCAR EN LLIBERTAT.
    3. SABEM COMUNICAR-NOS?

Una dita africana diu que “per tenir un fill nomès fa falta uns pares, per educar-lo fa falta tota la tribu”. Efectivament, l’educació ha de ser un compromís de tots els estaments i forces socials, però la nostra societat és complexa per la diversitat de punts de vista, per tant arribar a punts bàsics que siguin admesos i respectats por tots és difícil, però necessari.

Per això, la tasca d’educar és cada vegada més complexa, tant l’educació informal, que s’acostuma a transmetre a nivell familiar i social, com l’educació formal, referida a la que s’imparteix en els centres educatius.

Tractarem de la comunicació, en un sentit ampli, com a mitjà bàsic de relació social i d’educació. Dins de l’estructura familiar és un pilar important al ser el canal a través del qual es transmeten aspectes tant importants com l’afectivitat, els sentiments, els valors, el respecte, etc.

Us hi esperem!



#SomAMPA

No hay comentarios:

Publicar un comentario