jueves, 5 de noviembre de 2015

Dos llibres interessants

Ens agradaría recomanar-vos dos llibres relacionats amb les activitats del mes de novembre.

<< "La Maria no té por. El llibre dels espantacriatures" >> 

Autor: Francesc Gisbert / Dani Miquel
Ilustrador: Riccardo Maniscalchi
Edat recomenada: + 5 anos
EditorialAndana



El lector descobrirà el fascinant món dels Espantacriatures, com si es tractés d'un catàleg, tot gaudint d’un trepidant viatge amb la protagonista de la història, una nena ben especial... La Maria, haurà de superar la por i les proves de la bruixa Pinta l’Avorrida i de l’Home del sac, per salvar als seus nous amics d’un destí fatal. Ho aconseguirà?




<< "L’illa de l’avi" >>

Autor: Benjie Davies
Edat recomenada: + 5 anys (però es pot llegir en familia partir dels 3)
EditorialAndana
(També disponible en castellà)





I amb “L’illa de l’avi”, el creador de “La balena” ens presenta la seva segona obra, de nou de la mà d’Andana: una petita gran joia. Amb un text breu i concís i unes il·lustracions que emocionen, Davies ens narra el comiat d’un avi i el seu nét com l’aventura vital que és, divertida i trista, alhora que plena de tendresa i amor. Inoblidable. Una deliciosa lectura familiar, tant per a aquells que han viscut la pèrdua com per als que no.



Com les il·lustracions d’aquests contes, els sentiments i les emocions prenen moltes formes i són de molts colors. Blau, pau, negre, por, verd, esperança, rosa, il·lusió,... Tot i totes estan bé. Tant per a grans com per als petits de la casa.


Bona lectura a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario