jueves, 5 de noviembre de 2015

Cartellera de teatre aquest cap de setmana

Os recorden la cartellera del teatre que tenim aprop de casa...

Diumenge, 8 de novembre, a les 18 h - Auditori la Torrassa

<< Magatzem d’Ars presenta "El musical la sireneta" >>

L’Ariel és una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s’enamora immediatament d’ell. Llavors demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l’aigua i conèi-xer el príncipe.


Posidó s’hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans. La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb l’Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d’amor del seu estimat, recuperarà la veu. Si no ho aconsegueix, la bruixa es que- darà amb la seva ànima per sempre més. 

Serà capaç d’enamorar l’Ariel el príncep Èric abans del termini sen- se el seu cant de sirena? 

Dissabte 14 i 21 de novembre a les 18:00h. - Centre Catòlic de l'Hospitalet.

<< "Blancaneus i els set nans" >>

Disfruta del conte de la blancaneus i els set nans amb un montatge fresc i divertit on la clàssica historia de la bonica princesa, la dolenta madrastra y els set nans es plena de sentit del humor. Es una versió on tota la família riura, s'emocionarà i es sorprendrà.


Treball interpretatiu molt esmerat. Representaciò on es riu molt perquè l'adaptació de Magatzem d'Ars la fa fresca i dinàmica. 


I al cinema i tindrem.....

Estrena el dia 27 de novembre.

<< "El viaje de Arlo' (The Good Dinosaur)" >> 

Un film de Pixar que ens explicarà la història d'un jove i encantador dinosaure que s'ha perdut. Per casualitat no trigarà en fer amistat amb un nen, començant així una gran aventura en la que l'Arlo descubrirà del que es capaç.





Esperem que os agradi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario