viernes, 21 de octubre de 2016

Un dissabte familiar a l'Hospitalet

Benvolgudes famílies,

Sense sortir de la nostra ciutat, demà podem gaudir, en companyia dels nostres fills i filles, de diferents ofertes culturals.

Pel matí, de 10 a 14 hores, podem assistir a la Marató de Contes que,  a la Biblioteca Central Tecla Sala, organitza el Consell de l'Esplai per col·laborar amb la Setmana de la Solidaritat. Aneu i emporteu-vos el braçalet solidari! (si encara no el teniu, és clar)


A una altra Biblioteca, a la de Can Sumarro, i a les 11 hores, projectaran la pel·lícula LEGO Scooby-Doo: Hollywood encantado. 


Per la tarda, a les 18 hores, després de berenar, i ben a prop de la nostra escola, podem anar a l'Auditori Barradas i veure Per un instant...,  l'espectacle que ens ofereixen La Tresca i La Verdesca & Xirriquiteula Teatre. En Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.



Us proposem una alternativa cinematogràfica, atès que demà engega un nou Cicle de Cinema Infantil en Català, als cinemes Filmax, a les 16:45 hores, amb la pel·lícula Zootropolis (es podrà veure també demà passat a les 12:15 hores)


Esperem que aquestes activitats us siguin d'interès. I si en sabeu de més, ens ho dieu! Què tingueu un bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario