viernes, 16 de octubre de 2015

Propostes familiars a l'Auditori Barradas - últim trimestre de 2015

Benvolgudes famílies, a continuació us relacionem les propostes que, adreçades a un públic familiar, han programat des de l'Auditori Barradas. Agraïm als responsables de l'equipament que ens hagin fet arribar aquesta informació que esperem us sigui útil:

CONCERT DESCONCERTANT. 18 d’octubre, a les 12h.
Amb el Xavi Lozano i el Frederic Sesé.
Amb la idea del reciclatge i de l’observació del que ens envolta, podem veure i sentir objectes que veiem però no sentim cada dia: una crossa, una cadira, una escombra, una regadora…deixen sentir la seva veu musical per a recordar-nos que la música és allà on decidim trobar-la.
A partir de 3 anys.




A FOC I FERRO. 7 de novembre, a les 18h.
Plàudite Teatre
Els personatges de La Nit de l’Amor de Rusiñol i de El Amor Brujo de Falla irrompen dins la vida quotidiana del Cau Ferrat, la casa de Santiago Rusiñol a Sitges.
A partir de 6 anys.



EL MEU PRIMER FESTIVAL. 21 de novembre, a les 12 i a les 18h.
El Festival proposa la projecció de 8 curtmetratges d’animació per a cada sessió, on els nens i nenes gaudeixen d’una excel•lent selecció audiovisual i voten els seus filmets preferits.
A partir de 3-4 anys.



REGGAE PER A XICS. 12 de desembre, a les 12h.
Es tracta d’un concert on es presenta un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.
A partir de 2 anys


No hay comentarios:

Publicar un comentario