jueves, 27 de noviembre de 2014

Arriba el Meu Primer Festival 2014 un any més a L’Hospitalet!



El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys, que vol  contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. Amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític. El Meu Primer Festival està impulsat i coordinat per l’Associació Cultural MODIband.


Dins d'aquest Festival, tenim l'oportunitat, aquest diumenge 30 de novembre, a l'Auditori Barradas de la nostra ciutat de gaudir de dues sessions, amb un total de 18 curtmetratges d’animació d’arreu del món per a diferents edats. "Una oportunitat per descobrir un cinema diferent, ple d’imaginació, creativitat i tendresa. Amb sessions animades i presentades per un mestre de cerimònies molt especial que farà participar a tots els assistents amb les seves votacions".



Les sessions seran a les 12 - recomanada per a nens i nenes més grans de 4 anys - i a les 18 hores - recomanada per a nens i nenes més grans de 6 anys -. La duració aproximada de cada sessió és d'una hora i l'entrada només costa 3 euros! Podeu accedir a informació més detallada d'aquestes sessions fent clic aquí.

Hi anem junts?


No hay comentarios:

Publicar un comentario